Mainasons, aquest diumenge al cinema dins la campanya SOS Alhambra

0
125

La projecció del vídeo “Canta i balla amb la Nia, la Mel i en Ton” tindrà lloc el proper diumenge dia 20 d’octubre a les 11 h del matí al Cinema Alhambra de la Garriga i, per només 3 €, tots els nens i nenes que ho vulguin podran veure el vídeo Mainasons en pantalla gran per primera vegada. Per si això fos poc, també hi haurà xocolatada!

A més de passar una bona estona, tots els assistents estaran col·laborant amb la campanya SOS Alhambra per salvar l’emblamàtica sala de cinema del poble, que cada cop és més a prop d’aconseguir el seu objectiu. El Cineclub de la Garriga promou aquesta iniciativa amb la finalitat d’evitar el tancament de la sala que, com ja és a bastament conegut, necessita recaptar fons per renovar les seves instal·lacions i adequar-les a les noves normatives, així com adquirir nou material per ser més competitiu.

Mainasons és un projecte infantil impulsat des de la Garriga que consisteix en un conte, un CD i un DVD de cançons populars catalanes versionades amb música moderna i que també ofereix actuacions en directe. El grup ja ha venut més de 1.000 còpies del Pack Mainasons i ha superat les 500.000 visualitzacions de vídeo al seu canal de Youtube.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.