Isabel-Clara Simó parla del feminisme actual a l’AUA de la FUMH

0
Clara Simo_01

Isabel-Clara Simó va omplir dimarts la platea del Teatre El Patronat de la Garriga quan va pronunciar la conferència “El feminisme ara”, on va exposar dades colpidores sobre la discriminació de les dones, tant a nivell històric com a l’actualitat, tant als països considerats com els més avançats del món, com ara Suïssa o el Canadà, com també referint-se a les nacions més subdesenvolupades. 

En acabar l’acte hi va haver un animat col·loqui que va derivar, a petició d’una part de les persones assistents, en el tema de l’avortament. Cal destacar que, tot i l’enorme quantitat de persones que hi van assistir, només hi havia 13 homes a la sala, menys d’un deu per cent dels presents, i només un d’ells va participar en el col·loqui. Una dada preocupant, tal com va remarcar el director de la FUMH en cloure l’acte.

Fundació Universitària Martí l’Humà

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (2)
Article següentActivitats pels més petits per sumar-se al CB La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.