Detenció per presumpte delicte de robatori amb força

0
126

Agents de la Policia Local de la Garriga van detenir ahir a les 10:05 hores, al carrer de Martí l’Humà, un veí de l’Ametlla del Vallès de 20 anys d’edat com a presumpte autor de dos robatoris amb força.

Els fets van succeir quan un veí de la Garriga va avisar la Policia perquè havia vist una persona amagada a l’interior d’una casa. Els agents van trobar l’individu al jardí de la casa i van detenir-lo com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa. Tot seguit, es van trobar suficients indicis per imputar-li un altre robatori amb força a la mateixa casa, que havia estat denunciat el dia d’abans.

El detingut va ser traslladat a Mossos d’Esquadra i posteriorment va passar a disposició judicial.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.