Activitats pels més petits per sumar-se al CB La Garriga

0
139

El CB La Garriga organitza una jornada participativa oberta a tots els nens i nenes dels anys 2005 al 2008 de les escoles a de la Garriga. Els nois interessats rebran tota la informació necessària per decidir si la temporada vinent es volen afegir a la família del Club Bàsquet La Garriga.

La jornada tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre, de 9:45 a 12:00 h, al pavelló de Can Noguera. Els entrenadors del club organitzaran un entrenament amb diferents activitats i jocs entre les 10 i les 11:30 h i desprès convidaran a tots els pares i mares a baixar a la pista a participar a les activitats amb els seus fills.

Mentre els joves juguen, els pares i mares rebran tota la informació necessària per part dels coordinadors i la responsable de l’Escola de Bàsquet.

Us hi esperem!

Coordinació i Junta del CB La Garriga – Segueix-nos a Facebook i Twitter!

CB LG_01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.