Presentació del llibre El Clauer (claus sobre la independència de Catalunya), amb el periodista Francesc-Marc Álvaro

0
thumb ELCLAUER

El Clauer és una eina que respon totes les preguntes que el debat sobre la possibilitat d’un Estat propi per a Catalunya ha generat al nostre país. Aquest és el motiu principal d’ElClauer.cat. Un espai on trobar i difondre la informació que molts hem debatut, preguntat i qüestionat en converses de cafè, dinars familiars o diàlegs mentre esperàvem l’autobús. Un clauer per compartir, per fer arribar a tothom i perquè recorri tot el país. Una eina de ple segle XXI adaptada a les preguntes que ens fem catalans i catalanes de tots els orígens i pensaments.

El Clauer.cat neix amb aquesta voluntat i amb la intenció d’aportar arguments a través de la raó. Respostes a preguntes elaborades amb informació i dades contrastades. Amb una condició inexcusable: el rigor. Amb diverses formes: respostes breus, textos en profunditat, xifres i vídeos. I amb un afegit. Aquest és un projecte comú de la societat civil catalana. Aquí ens hi hem trobat molts, els que fa més temps que batallen per la llibertat del país i els que s’hi han sumat fa ben poc. Entitats especialitzades i d’altres amb una gran representativitat.

Es tracta d’una iniciativa conjunta de les principals entitats de la societat civil catalana: Assemblea Nacional de Catalunya, Associació Catalana de Professionals, Associació de Municipis per la Independència, Cercle Català de Negocis, Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions, Col·lectiu Emma, Ens de l’Associacionisme Cultural Català, Fundació Catalunya Estat, La Fàbrica, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sobirania i Justícia i Sobirania i Progrés.

Més informació al web www.elclauer.cat

Òmnium Cultural – la Garriga

Article anteriorJordi Solé, el nostre diputat, al guardó dels republicans
Article següentLa NO independència… és dependència! (2)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.