La Garriga Digital

Tret de sortida a la lliga d’hivern de futbol sala

Lliga Hivern_Jornada_1

La setmana passada es van disputar els primers partits de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga d’aquesta nova temporada 2013-2014, prenent el relleu a una competició que l’any passat es va endur l’equip patrocinat per Moya Advocats. De fet, una de les novetats d’enguany és la no presència de l’actual campió i d’un altre seriós aspirant al títol, el Tramonto, tot i que molts dels seus jugadors s’han distribuït entre altres equips i no es perdran una temporada que es preveu, novament, emocionant.

Així les coses, i tal i com va passar l’any passat, la primera part de la lliga constarà de dos grups separats, que jugaran entre ells per, al final, barrejar-se entre els més ben classificats i la resta en una altra lliga de 10 partits que decidirà el campió.

Tot i que dilluns ja es varen disputar alguns partits de la segona jornada, la classificació actualitzada de què disposem és la que reflexa el primer partit. De totes maneres, es poden anar seguint les evolucions del campionat a través del grup de Facebook, a més dels resums que anirem penjant, com sempre, a La Garriga Digital.cat.

Exit mobile version