L’Olímpic segueix invicte a casa després d’una patida victòria per 3 a 1

0
logo olimpic

L’equip de futbol de la Garriga reprèn el camí de la victòria després de l’entrebanc viscut la setmana passada a Caldes de Montbui amb uns tres punts que confirmen l’Estadi Municipal com el gran fortí del quadre garriguenc. L’entrenador Toni Cruz va seguir apostant per les rotacions i l’oxigenació del jugadors, en el que és un model que de moment està donant bons resultats i la UE Sant Vicenç de Torelló no va poder controlar el joc durant la primera part degut a la consistència d’un Olímpic que, molt ordenat, no va perdre la cara a l’enfrontament en cap moment. Així, els garriguencs sortien al terreny de joc amb Gerard Mascaró; Albert Garcia, Lluís Gendra, Toni Castillo, Jordi Sola; Sergi Garcia, Carles Ciurans, Andreu Reyes; Estivi Castaño, Zeus Pol i Àlex Castillo.

El partit començà amb tots dos equips amb la pretensió de controlar el joc, una situació que es perllongà durant els primers 10 minuts, on el Sant Vicenç tingué la possibilitat de xutar des de més de 30 metres i llençar el primer córner. Fou, però, després d’una primera aproximació d’Estivi al minut 9, que arribà l’acció que va marcar la primera part, on una jugada ràpida de l’Olímpic acabà amb el garriguenc Ciurans caient dins l’àrea: penal just. Àlex Castillo s’encarregà d’executar la pena màxima i, tot i fallar-la gràcies a la bona aturada del porter visitant, Castillo va recollir el rebot i va situar l’1 a 0 al marcador al minut 13. A partir d’aquest moment l’equip de casa controlà el joc sense problemes i ben a prop va estar d’aconseguir el segon gol al minut 19, però Zeus no va ser prou ràpid per rematar un córner.

La mala notícia de la jornada arribà al minut 23, quan Jordi Sola va haver de ser substituït després que un rival li clavés els tacs al turmell. Sola deixà el seu lloc a Jordi Riu que va passar a ocupar el lateral defensiu, mentre que Albert Garcia passà a la posició de defensa central. El control de l’Olímpic es va confirmar de nou al minut 29 quan, després d’una bona triangulació, Ciurans anotà el 2 a 0. Una primera part on només als darrers minuts el Sant Vicenç va tractar de retallar distàncies sense fortuna.

L’equip d’Osona va començar la segona part més despert que l’Olímpic i anotà el 2 a 1 mitjançant Molas després d’una falta centrada a l’olla que no va trobar rematador ni va poder ser refusada per la defensa. Una segona part on la intensitat del Sant Vicenç de Torelló va eclipsar el control que l’equip de la Garriga havia demostrat durant el primer temps, obligant-los a jugar amb més duresa en accions que no van ser sancionades per part de l’àrbitre.

Cap al minut 80, la Unió Esportiva Sant Vicenç va estar a punt d’empatar el partit però l’Olímpic es va mantenir ben col·locat i els jugadors del rival tampoc van aconseguir definir correctament. I així es va arribar al minut final, quan el partit s’havia convertit en un anar i venir per tots dos conjunts, aparegué l’atzar i l’oportunisme de Musti, que va aconseguir un xut que sorprengué per dalt el porter rival i col·locà el 3 a 1 de la tranquil·litat.

Amb aquesta, doncs, ja són quatre les victòries de l’Olímpic, que se situa quart amb 13 punts, empatat amb el Llerona, que és tercer. A partir d’ara l’equip de la Garriga espera mantenir els bons resultats de casa als partits jugats a fora i tocarà demostrar-ho la setmana vinent, concretament dissabte 19, al camp del Gurb a les 16 h.

Jordi Roig – Comunicació CF Olímpic la Garriga

Article anteriorLa Garriga inaugura el monument dedicat a Anselm Clavé
Article següentLa Garriga celebrarà Dia Europeu de Sensibilització de l’Aturada Cardiorespiratòria
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.