Víctor Alexandre fa les delícies del públic garriguenc

0
DSC03814

Una vegada més l’Aula de la Universitat a l’Abast i Òmnium Cultural han copsat l’interès d’un gran nombre de garriguencs amb la conferència que va impartir dimarts el conegut escriptor Víctor Alexandre, sota el títol “Nosaltres, els catalans”. Concretament varen ser més de cent cinquanta els assistents a l’acte habitual de cada setmana al Teatre El Patronat de la Garriga.

En Víctor Alexandre, autor entre altres de “Jo no sóc espanyol”, “La paraula contra el mur”, “Set dones i un home sol” i “Nosaltres, els catalans”, ha sigut també corresponsal a Alemanya pel diari Avui, pel setmanari El Temps i per la cadena SER, així com presentador de diversos programes a Ràdio 4. Durant la tarda de dimarts va anar desgranant sense pressa, de forma didàctica, amb passió, de forma intel·ligent, alguns dels molts arguments que tenim els catalans per defensar sense violència però amb convicció i fermesa els nostres drets d’éssers humans lliures, els nostres drets no improvisats, els nostres drets que no són el fruit del caprici del polític de torn.

El vincle d’Alexandre amb el poble de la Garriga, però, va una mica més enllà, doncs fa quatre anys va ser el protagonista del llibre entrevista del professor Jordi Sedó titulat “Víctor Alexandre, l’independentisme desacomplexat”, editat per l’editorial garriguenca Malhivern.

Fundació Universitària Martí l’Humà

Article anteriorInauguració del nou monument a Josep Anselm Clavé
Article següentBotiflerada 2013
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.