Ràdio Silenci presenta a l’Auditori la seva nova temporada

0
Radio silenci_presentacio_02

El nou curs 2013-2014 ja ha començat oficialment a l’emissora de la Garriga, que va donar el tret de sortida a aquesta nova etapa en un acte a l’Auditori Municipal de l’Escola de Música apadrinat per Ivan Medina, col·laborador d’un dels programes amb més audiència a la franja matinal de la FM a Catalunya, el Fricandó matiner de RAC105. Va ser un acte on es van presentar les novetats d’enguany i es va fer un repàs dels programes ja existents.

El director de Ràdio Silenci, Marc Querol, va donar a conèixer una de les novetats més destacades: la nova aplicació per Android i Iphone que permetrà escoltar l’emissora a smartphones i tablets amb una connexió 3G i sense auriculars. D’aquesta manera, la difusió de l’emissora serà més completa, doncs fins ara només es podia escoltar des del 107.4 de la FM, a través de la seva pàgina web i de la TDT. Querol es mostra convençut que aquest és “un gran pas endavant” que ajudarà a ampliar els oients de l’emissora i va marcar com a objectiu que aquest fos l’any de la consolidació, afegint que “des de fa un parell d’anys l’emissora està sent referent a la comarca i més enllà, ja que estem fent cada cop més coses per tot Catalunya a través de la col·laboració amb La Xarxa”.

Radio silenci_presentacio_01Per la seva banda, Ivan Medina, presentador del Fricandó Matiner versió estiu de RAC105 va compartir amb el públic assistent la seva experiència en emissores d’àmbit local com Cugat.cat o Ràdio Cerdanyola, abans de passar al món de la ràdio professional de la mà de Vador Lladó. Medina va voler aconsellar als joves locutors que aprofitessin la ràdio local, que assegura que va ser la seva “primera facultat”.

Ràdio Silenci, doncs, ja ha iniciat la seva sisena temporada amb un total de 24 programes, 17 dels quals de producció pròpia, i més d’una setantena de col·laboradors. Quatre d’aquests programes, però, són nous:

Colors Primaris, amb Raquel Iniesta, és un espai que tots els dilluns, de 22 h a 23 h, reflexiona sobre les actituds i diferents maneres de benestar en un programa produït a Ràdio Silenci i que s’emet a tot Catalunya a través de La Xarxa.

Passi, passi, que veurà el piset és un magazine cultural de la Garriga i la comarca presentat per Clara Martínez i Patrícia Vélez. Es pot escoltar els dimecres, de 21 a 21:30 h.

Silenci, comença la sessió és el retorn de l’espai de cinema de l’emissora, els dimecres de 21:30 h a 22 h, amb Laura Peña.

Sona en català, amb David Sáez, on cada dos divendres, de 21 h a 22 h, repassarà l’última hora de la música al país.

Article anteriorCentenàriament revolucionari
Article següentDel SOS Alhambra… al Més Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.