Botiflerada 2013

0
BOTIFLERADA 2013

Com cada any, Òmnium Cultural La Garriga organitza la Botiflerada, una trobada irònica i lúdica per “celebrar” el 12 d’octubre. Enguany, enlloc del dinar, els organitzadors han optat per un format més informal i senzill i aposten per la Via Botifarra, una “botifarrada express” amb aquest embotit tradicional del país i de la Garriga com a protagonista de la diada (al preu de 3 €, que inclou l’entrepà i un got de cervesa).

La trobada tindrà lloc a les 18 h a la plaça de Can Dachs i es completarà amb l’actuació del grup Nàjau, integrat per quatre joves garriguenques (Anna Esquius, Natàlia Lapuerta, Mar Pujals i Clàudia Gonzalez) que interpreten versions clàssiques i actuals de pop-rock.

D’altra banda, dins la programació de tardor d’Òmnium Cultural, el dissabte19 d’octubre, a les 19:30 h, Francesc-Marc Álvaro presentarà el llibre El Clauer (claus sobre la independència de Catalunya) a la Fundació Maurí, i el dimarts 22, a les 18:30 h, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, pronunciarà una conferència al Patronat amb el títol de “El full de ruta”.

Article anteriorVíctor Alexandre fa les delícies del públic garriguenc
Article següentCentenàriament revolucionari
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.