Inauguració del nou monument a Josep Anselm Clavé

0
152

El proper diumenge dia 13 d’octubre, a dos quarts de dotze del migdia, la Societat Coral l’Aliança de la Garriga recuperarà la memòria del mestre Josep Anselm Clavé amb un nou monument patrocinat per Ricard Vicente i Posa, president d’honor de “El coro”. L’acte tindrà lloc a la plaça de Can Dachs, en un espai cedit per l’Ajuntament del poble per tal de restituir la memòria d’aquesta icona. Cal recordar que aquest nou monument ha esdevingut necessari després de la profanació ara fa tres anys del bust de Clavé situat als Jardins del Roure.

A l’acte hi seran presents el Sr. Josep Cruells, president de la Federació de Cors de Clavé, i el Sr. Salvador Esteve i Figueras, president de la Diputació de Barcelona, en tant que Josep Anselm Clavé també va ser president d’aquesta institució.

La Cobla Vila d’Olesa amenitzarà l’acte amb una audició de sardanes on interpretarà els següents temes:

-“Les flors de maig” de J.A. Clavé per a veus soles.
-“La font del roure” de J.A. Clavé, amb un arranjament per a cobla.
-“Lo pom de flors” de J.A. Clavé, amb un arranjament per a cobla.
-“Girona m’enamora” de V. Bou, que donarà pas a la ballada de sardanes, també a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.