Elliott Murphy actuarà a la Garriga el 12 d’octubre

0
thumb ELLIOT MURPHY

El proper dissabte 12 d’octubre el Teatre de la Garriga “El Patronat” acollirà a partir de les 21h un esdeveniment de gran calibre. Es tracta del concert del rocker, compositor, escriptor i poeta urbà novaiorquès i resident a París,  Elliott Murphy, considerat per la crítica internacional com un dels compositors de rock més cultes, intel·ligents i apassionats el qual ha publicat, al llarg dels seus 40 anys de carrera, fins a 34 àlbums.

Murphy actuarà acompanyat per la seva banda al complet: The Normandy All Stars, integrada per Olivier Durand (guitarra acústica i veus), Alan Fatras (bateria i veus) i Laurent Pardo (baix i veus), amb els quals presentarà el seu darrer disc titulat It takes a worried man (2013) i repassarà part del seu repertori de rock amb profundes arrels americanes, de l’estil de Dylan o Springsteen.

Amb motiu de la seva actuació, el darrer número del Garric entrevista a l’artista. Podeu llegir-la aquí.

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (1)
Article següentInauguració del nou monument a Josep Anselm Clavé
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.