Ella

0
Xavier Artacho_01

El títol ho diu tot. No es tracta d’una persona que passa per la teva vida cinc minuts, es pren un cafè amb tu i, sense pena, se’n va per on ha vingut. No. Tot el contrari. Aquests cinc minuts de quan la veus per primera vegada et canvien la vida. És ella.

Ja sabeu que hi ha vegades que no es poden explicar amb paraules certes coses que et passen, però tu saps perfectament que succeeixen perquè les sents en el més profund del teu “jo”. “Vull estar amb ella”, vas dir-te.

Després de diversos mesos d’haver-te dedicat temps a tu mateix, d’haver establert certa simpatia amb alguna que altra noia, decideixes, inconscientment, és clar, que és temps d’involucrar-se sentimentalment parlant. Dic inconscientment perquè no ho pots controlar, el fet de veure-la i voler saber-ho tot d’ella. Com la potència d’una droga de la qual sempre en vols una dosi més, així es com ho podríem definir, no?

Trobes el moment per apropar-te al grup d’amics en comú on ella es troba. A la festa del teu amic, per exemple. No pots parar de mirar-la. Tractant de dissimular-ho, participes en la conversa dient-hi la teva. De sobte, te n’adones que ella et mira. Sí! Has aconseguit captar la seva atenció, que és molt més del que t’imaginaves al principi, oi? Et sents més segur pel fet d’haver-te estrenat, pel que fa a la seva mirada, i la sents fins i tot quan tu no l’estàs mirant. És el moment en que saps que tu li pots agradar. Sents que tot anirà bé i, perquè no, pot ser ella la dona que estaves esperant. De sobte, visualitzes com anirà tot.

Ella és com la mort, que arriba sense avisar… oi?

Però no siguem pessimistes amb això de la mort, doncs gràcies a aquesta dona ens sentim més vius que mai. Saber que ella existeix ha esdevingut la nostra motivació. Tot flueix com esperes, a passes curtes però fermes. Aquest principi tant emocionant es desenvolupa amb naturalitat, com sempre havies imaginat. En el fons, quan ets petit, et fas una idea de com vols que sigui la teva relació ideal i podríem dir que la realitat ha superat la ficció. Us comenceu a conèixer dies després de la “reunió” dels amics en comú i cada minut que tens lliure en el teu dia a dia la vols veure, en vols saber més, d’ella.

A mesura que aneu tenint cites la veus més a gust i relaxada, tot i que l’intimidi la teva mirada penetrant. Aquesta és la timidesa que tant t’agrada. Et fa veure que no regala els seus meravellosos moments a les primeres de canvi. No. Els guarda en el seu més íntim cofre i veus que està disposada a donar-te la clau per gaudir d’ella plenament, sense por. Comences a emmagatzemar un ventall de fotografies mentals de la noia. Veus com el sol enlluerna el seu rostre sota l’arbre on esteu parlant, aquella fantàstica tarda d’estiu. El corrent d’aire fa que els seus cabells llargs i foscos juguin amb la brisa. Ella somriu i tu segueixes “fotografiant-la”. Us creuria si dieu que la vida us ha fet un regal a les retines. Doncs ella és preciosa.

Passes els dies sense tenir la necessitat de besar-la, tot i que en el fons te’n mors de ganes, però penses que ja arribarà, que tot flueix.

Arribat el punt en el qual perceps que definitivament heu connectat, comences a imaginar com li fas un petó d’aquells de pel·lícula. Abans, però, li prepares una cita romàntica en un bon restaurant. Penses que un local entre rústic i modern pot estar molt bé. “En aquesta nit estiuenca, el clima, les meves ganes, la meva il·lusió i les estrelles seran els meus aliats”. Li fas un regal sorpresa on disposes, dins d’una caixa, uns detallats impregnats de la teva colònia, aquella que un dia et vas posar i recordes que et va dir que li agradava. A més a més, poses múltiples cartolines amb un text romàntic, però a la vegada una mica divertit i, com no, al final, una proposició formal per ser parella…

Res pot anar millor, et sents fort i ple de confiança. Saps que, després de veure la seva mirada, després de sentir que no ets l’únic que està nerviós, que està gaudint tant com tu d’aquesta cita, et dirà que SÍ. Efectivament, ella respon a la proposta positivament. Voilà! Ara ja pots menjar les postres més tranquil, eh? Surts del restaurant amb ella de la mà i et sents més afortunat que en Falete a un bufet lliure. Un moment molt especial a la teva vida està succeint. Ja podeu començar a escriure junts la vostre història.

Estic molt orgullós de sentir aquest tipus d’amor per una persona. També de que vosaltres l’hàgiu sentit (i si encara no, doncs és perquè encara us espera. Paciència).Tant se val si és amor a una dona, un home, a un mateix, un animal, un amic o un familiar; mentre sigui amor.

En el meu cas, sé que és ELLA, el meu amor.

Article anteriorCampanya per acabar amb l’estacionament indegut al voltant de les escoles
Article següentLa NO independència… és dependència! (1)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.