El temps d’aquesta segona setmana d’octubre es presenta força estable

0
Marti Oliveras_01

Després d’un final de setmana força inestable, en el que hem tingut una mica de tot, aquesta segona setmana d’octubre ha començat ja amb un temps més tranquil. Les pluges dels darrers dies han ajudat a refrescar clarament l’ambient i, per fi, després d’un inici de mes força càlid, l’ambient fresc s’ha imposat. Al llarg del cap de setmana hem recollit un total de 12.3 mm de precipitació a la Garriga. Una pluja molt ben caiguda, sense fer mal.

Aquest dilluns, doncs, ha començat amb un ambient força més fresc que dies enrere, amb una mínima de 13ºC. Durant les hores centrals de la jornada, el predomini del sol ha permès que el termòmetre s’hagi enfilat fins els 24ºC de màxima. 

De cara als propers dies, tot sembla indicar que seguirem sota el domini de les altes pressions. Així doncs, a curt termini, no esperem precipitacions a la Garriga. Val a dir que no tindrem un cel completament serè i durant les vint-i-quatre hores del dia, però si que tindrem més estones de sol que no pas de núvols.

Les temperatures seguiran la línia d’aquestes últimes hores: força fresca de nit i durant les primeres hores del matí (mínimes a l’entorn dels 12ºC), i suavitat de dia (els 22ºC de màxima sovintejaran).

De cara a finals de setmana, l’apropament d’una pertorbació juntament amb una entrada de vents de component nord, podrien ser els factors responsables d’un primer període de temps força fred, amb precipitacions que sovintejarien en punts de la meitat nord del país. Tenint en compte aquest possible canvi de temps, caldrà aprofitar les properes jornades abans no arribi el divendres i el cap de setmana.

Seguirem l’evolució dels models i informarem, si així es presenta. 

Salut, méteo i bona setmana a tots!

@GarrigaMeteo

28-3-13

Article anteriorQuo Vadis, finançament bancari?
Article següentC’s la Garriga noliejarà un autocar el 12 d’octubre per anar a la concentració “Som catalans, somos españoles”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.