El Far celebrarà amb activitats a la Garriga el Dia Mundial de la Salut Mental

0
Salut mental_01

L’Associació El Far per la Salut Mental organitza de cara al proper diumenge 20 d’octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, un conjunt d’activitats per tal de celebrar aquesta data de sensibilització sobre els drets de les persones afectades per aquestes malalties i l’educació en general de la ciutadania.

És per això que aquest any faran una caminada que sortirà a les 10 del matí de la Plaça del Silenci, un esmorzar popular amb entrepà i beguda i música de la mà del grup garriguenc Nàjau. A més, també hi haurà un breu parlament a càrrec de persones relacionades amb el camp de la Salut Mental.

Tot plegat requerirà una col·laboració de tan sols 3 euros, de manera que ja es poden adquirir tiquets al Bar la Plaça i a La Pantera Negra (botiga d’articles de segona mà situada al carrer Calàbria, número 36).

Article anteriorC’s la Garriga noliejarà un autocar el 12 d’octubre per anar a la concentració “Som catalans, somos españoles”
Article següentCurs d’atenció al públic per a joves, amb pràctiques a comerços de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.