Curs d’atenció al públic per a joves, amb pràctiques a comerços de la Garriga

0
131

Seguint endavant amb la línia per fomentar l’ocupació juvenil i dotar de recursos als nois i noies, l’Ajuntament engega un nou programa de formació que permetrà als joves especialitzar-se en l’atenció al públic. Amb el Curs d’Atenció al Públic, que es farà els dimarts al Casal, els alumnes adquiriran coneixements i habilitats per treballar en aquest sector i, a més, tindran l’oportunitat d’adquirir experiència a través de pràctiques a diferents botigues de la Garriga.

L’activitat arriba després de la bona rebuda que han tingut, recentment, els cursos de cangurs o cambrers. La programació de Joventut per aquesta tardor també inclou el curs de premonitors de lleure, amb sessions teòriques a càrrec de personal expert (ponents de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, l’agrupament escolta, l’escola bressol i del programa C17) i pràctiques al Parc de Nadal de Granollers. Altres activitats són el taller d’iniciació al teatre musical, el de hip hop comercial i el de batucada, el curs de tècniques d’estudi o el Túnel del Terror que es farà el proper 31 d’octubre.

Més informació al Casal de Joves i Punt d’Informació Juvenil (93 871 82 21).

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.