Campanya per acabar amb l’estacionament indegut al voltant de les escoles

0
255

Amb l’objectiu d’acabar amb les conductes incíviques al voltant dels centres escolars ara que fa poques setmanes que ha començat el curs, l’Ajuntament de la Garriga inicia una campanya a tal efecte, ja que darrerament s’ha constatat un augment dels casos d’incivisme relacionats amb l’estacionament de vehicles en zones no permeses, sobretot en hores d’entrada i sortida a les escoles i institut.

La infracció més habitual és l’estacionament en doble fila, o bé ocupar places reservades per a minusvàlids, les voreres i també carrils bici.

L’Ajuntament recorda que “disposa d’ordenances reguladores que permeten sancionar aquelles persones que no respecten la senyalització existent. Per això, a més de conscienciar els conductors dels problemes que provoquen les conductes incíviques, es sancionaran aquells vehicles que es trobin mal estacionats”.

Amb aquesta campanya el Consistori vol “fomentar la responsabilitat i millorar la mobilitat”, i recorda que “no respectar la senyalització de la via pública suposa l’incompliment de les normes bàsiques de convivència”.

És per això que la Policia Local realitza tasques de conscienciació i sensibilització al llarg de l’any, per exemple col·laborant en l’educació viària dels alumnes del poble i també en activitats pedagògiques, com les que inclou la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Fotografia OAMC

Article anteriorCurs d’atenció al públic per a joves, amb pràctiques a comerços de la Garriga
Article següentElla
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.