Campanya per acabar amb l’estacionament indegut al voltant de les escoles

0
thumb civisme

Amb l’objectiu d’acabar amb les conductes incíviques al voltant dels centres escolars ara que fa poques setmanes que ha començat el curs, l’Ajuntament de la Garriga inicia una campanya a tal efecte, ja que darrerament s’ha constatat un augment dels casos d’incivisme relacionats amb l’estacionament de vehicles en zones no permeses, sobretot en hores d’entrada i sortida a les escoles i institut.

La infracció més habitual és l’estacionament en doble fila, o bé ocupar places reservades per a minusvàlids, les voreres i també carrils bici.

L’Ajuntament recorda que “disposa d’ordenances reguladores que permeten sancionar aquelles persones que no respecten la senyalització existent. Per això, a més de conscienciar els conductors dels problemes que provoquen les conductes incíviques, es sancionaran aquells vehicles que es trobin mal estacionats”.

Amb aquesta campanya el Consistori vol “fomentar la responsabilitat i millorar la mobilitat”, i recorda que “no respectar la senyalització de la via pública suposa l’incompliment de les normes bàsiques de convivència”.

És per això que la Policia Local realitza tasques de conscienciació i sensibilització al llarg de l’any, per exemple col·laborant en l’educació viària dels alumnes del poble i també en activitats pedagògiques, com les que inclou la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Fotografia OAMC

Article anteriorCurs d’atenció al públic per a joves, amb pràctiques a comerços de la Garriga
Article següentElla
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.