C’s la Garriga noliejarà un autocar el 12 d’octubre per anar a la concentració “Som catalans, somos españoles”

0
Ciutadans LG_logo

Ciutadans la Garriga ha noliejat un autocar per facilitar a totes aquelles persones que vulguin assistir a la concentració, convocada per diverses plataformes de la societat civil i recolzades pel nostre partit, a Plaça Catalunya de Barcelona el proper dissabte 12 d’octubre sota el lema Som Catalans, Som Espanyols.

L’autocar té previst sortir a les 10 hores des de la parada d’autobús de La Sínia. El preu del bitllet serà de 3 €, que comprenen l’anada i la tornada.

Les places són limitades així que aconsellem a totes les persones interessades en anar que reservin la seva abans del divendres 11, bé per correu electrònic a lagarriga@ciudadanos-cs.org o bé per telèfon, trucant al 628 673 985.

Des de Ciutadans ja hem expressat reiteradament que creiem que aixecant fronteres, sortint de la UE i no posant en valor el que ens uneix només pot implicar anar a pitjor. Per això animem a tots els que penseu que ens anirà millor units, que creieu que aquest país cal arreglar-lo i no acabar-lo de trossejar, a que vingueu el dia 12 a sumar la vostra veu a la de molts altres ciutadans que volen dir sí a Catalunya, sí a Espanya i sí a la Unió Europea.

Facebook: http://www.facebook.com/CiutadansLaGarriga Twitter: @Cs_LaGarriga

cs 12 o lagarriga

Article anteriorEl temps d’aquesta segona setmana d’octubre es presenta força estable
Article següentEl Far celebrarà amb activitats a la Garriga el Dia Mundial de la Salut Mental
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.