C’s la Garriga noliejarà un autocar el 12 d’octubre per anar a la concentració “Som catalans, somos españoles”

0
149

Ciutadans la Garriga ha noliejat un autocar per facilitar a totes aquelles persones que vulguin assistir a la concentració, convocada per diverses plataformes de la societat civil i recolzades pel nostre partit, a Plaça Catalunya de Barcelona el proper dissabte 12 d’octubre sota el lema Som Catalans, Som Espanyols.

L’autocar té previst sortir a les 10 hores des de la parada d’autobús de La Sínia. El preu del bitllet serà de 3 €, que comprenen l’anada i la tornada.

Les places són limitades així que aconsellem a totes les persones interessades en anar que reservin la seva abans del divendres 11, bé per correu electrònic a lagarriga@ciudadanos-cs.org o bé per telèfon, trucant al 628 673 985.

Des de Ciutadans ja hem expressat reiteradament que creiem que aixecant fronteres, sortint de la UE i no posant en valor el que ens uneix només pot implicar anar a pitjor. Per això animem a tots els que penseu que ens anirà millor units, que creieu que aquest país cal arreglar-lo i no acabar-lo de trossejar, a que vingueu el dia 12 a sumar la vostra veu a la de molts altres ciutadans que volen dir sí a Catalunya, sí a Espanya i sí a la Unió Europea.

Facebook: http://www.facebook.com/CiutadansLaGarriga Twitter: @Cs_LaGarriga

cs 12 o lagarriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.