Gran afluència de públic a l’espectacle eqüestre benèfic

0
thumb poli muntada

Com ja vàrem avançar a La Garriga Digital.cat, el passat dissabte 5 d’octubre es va celebrar, a la plaça dels Tres Tombs, una exhibició eqüestre en benefici de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, amb la participació d’experts genets, entre aquests la Policia Muntada de l’Ajuntament de Barcelona (veure fotografia). Malgrat la pluja va impedir que es desenvolupés amb normalitat l’esdeveniment, un bon nombre de persones varen personar-s’hi i gaudir de l’espectacle.

Al dia següent, el món del cavall va seguir essent protagonista en el mateix indret, doncs s’hi va celebrar el tradicional Concurs Intercomarcal d’Enganxes Amateurs, que organitzava l’Associació Els Tres Tombs de la Garriga.

Article anteriorProgramació 2013-2014 de Dones d’Ara
Article següentQuo Vadis, finançament bancari?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.