La nova temporada del Teatre de la Garriga comença aquest dissabte amb Joan Pera

0
thumb El20Patronat1

El Teatre de la Garriga alçarà el teló aquest dissabte, a les 20,30h, amb l’obra Joan Pera, Capri, un recull dels monòlegs més coneguts de l’humorista català Joan Capri recitats, aquesta vegada, per Joan Pera.

La nova temporada del Teatre de la Garriga comptarà, també, amb un concert d’Elliott Murphy i amb l’actuació del cantactor Andreu Rifé, compositor de l’èxit musical de Fil de Llum de la sèrie Pulseres Vermelles. La companyia Divinas, el cor infantil d’Amics de la Unió, els Pastorets i obres infantils completaran una cartellera diversa i transversal en la qual ha primat la qualitat artística dels espectacles.

Descomptes

El programa de mà del Teatre de la Garriga, amb tots els espectacles d’aquesta temporada, es troba equipaments municipals i al web www.lagarriga.cat.

Com sempre, el públic té a la seva disposició un ampli ventall de promocions, com són els abonaments de temporada (4 espectacles per 35 euros, o 5 per 45 euros). També s’ofereixen descomptes (per a determinats espectacles) a majors de 65 anys i alumnat dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, així com a les persones que presentin el carnet de la Biblioteca Núria Albó, el Carnet Jove, el carnet d’estudiants o el Carnet Imprescindible (per a joves d’entre 14 i 26 anys).

 

 

Article anteriorEl nou Skate Park, finalment a Can Noguera
Article següentPropera neteja de llera del Riu Congost
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.