La SATI es divideix i acomiadarà 169 treballadors

0
SATI 02

La fàbrica tèxtil SATI, una de les empreses més importants i emblemàtiques de la Garriga, està vivint una situació d’allò més complicada, sobretot després de l’anunci d’ahir dimecres en què el Jutjat Mercantil número 1 de Barcelona, encarregat del concurs de creditors en què estava immersa l’empresa, l’adjudiqués als dos compradors que havien presentat oferta: la francesa Mortelecque, i Mercagaya, propietat del director general de la SATI.

D’aquesta manera, Mortelecque es queda amb l’àrea de teixits tècnic i mantindrà en plantilla 37 treballadors, mentre que Mercagaya s’ocuparà de l’àrea de decoració i 50 treballadors. Tot plegat, però, no pot evitar l’acomiadament de la resta de la plantilla, formada per 169 persones, per les quals es presentarà un ERO d’extinció de contractes.

El sindicat UGT ha manifestat sentir-se “enganyat” per la direcció de la SATI en un comunicat a la seva pàgina web, mentre que partits polítics i societat civil garriguenca ja estan mostrant la seva opinió al respecte, també a través de La Garriga Digital.cat.

*Imatge extreta de la pàgina web de SATI

Article anteriorLa FUMH inaugura oficialment el curs 2013-2014
Article següentLliçó de ciutadania
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.