L’alcaldessa de la Garriga es reuneix amb el Comitè d’Empresa de la SATI

0
thumb sati

Aquest matí l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, juntament amb els regidors Josep M. Torres i Neus Marrodan, s’han reunit amb membres del Comitè d’Empresa de la SATI a la Sala de Plens del Consistori amb l’objectiu de rebre notícies de primera mà sobre l’amenaça d’ERO que suposaria l’acomiadament de 169 treballadors.

Budó ha afirmat que “Es tracta d’un cop molt fort per a tots aquests treballadors i treballadores, i també per al municipi. Com a Ajuntament havíem de posicionar-nos al seu costat, és molt important que se sentint acompanyats”, i ha exposat quines són les notícies de què disposava després de la reunió mantinguda aquest matí amb el director general d’Avançsa, Felipe Muntadas,  les quals ja hem avançat aquest matí.

L’alcaldessa ha insistit en la “Ferma voluntat de l’Ajuntament de donar tot el recolzament als treballadors afectats”,  comprometent-se a “Vetllar perquè, en cas d’acomiadament, es garanteixin les millors condicions possibles”. 

Fotografia: OAMC

Article anteriorLliçó de ciutadania
Article següentEspectacle eqüestre solidari per la lluita contra del càncer infantil
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.