Espectacle eqüestre solidari per la lluita contra del càncer infantil

0
142

El proper dissabte 5 d’octubre, i organitzat per l’Ajuntament de la Garriga, la Unitat Muntada de la Policia Local i per l’Associació Els Tres Tombs, se celebrarà un espectacle eqüestre de caràcter solidari contra el càncer infantil i en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

L’activitat, que comptarà amb la participació de campions de diferents disciplines eqüestres, es farà a la plaça dels Tres Tombs a partir de les cinc de la tarda, i serà presentat per Narcís Carreras.

La cantant garriguenca Lorena Ruiz, exconcursant del concurs televisiu “La Voz”,  també actuarà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.