L’Olímpic es col·loca primer després d’una exhibició de control (4-0) davant del Voltregà

0
logo olimpic

Tercera victòria consecutiva d’un CF Olímpic La Garriga que aconsegueix situar-se líder amb 9 punts, empatat amb Les Franqueses i el Tona però amb millor diferència de gols. Un bon balanç per l’equip entrenat per Toni Cruz que segueix invicte i només ha rebut 1 gol en 4 jornades de lliga al grup cinquè de la Tercera Catalana. Davant del CF Voltregà va demostrar el seu criteri i la seva voluntat de guanyar controlant el joc. De fet, es tracta de l’esquema de joc que va permetre l’ascens a Segona Catalana ara fa dues temporades. L’Olímpic va sortir amb Gerard Mascaró, Jordi Riu, Borja Campillo, Albert Garcia, Jordi Sola, Sergi Garcia, Josep Negre, David Granados, Andreu Reyes, Estivi Castaño i Àlex Castillo.

La primera part va començar amb dues aproximacions en menys de 3 minuts, per la banda dreta de l’Olímpic dels peus de Josep Negre. Un joc inicial amb control i possessions llargues de l’equip de la Garriga, en contrast amb un Voltregà CF que va buscar el joc directe per superar la primera línia de possessió. Primers minuts amb la mateixa tònica on dues aproximacions d’Àlex Castillo inquietaren la porteria rival.

No va ser fins la tercera oportunitat al minut 24 quan Castillo va avançar l’equip local 1 a 0 després d’un canvi de joc a l’extrem dret del terreny de joc d’Estivi i la posterior centrada de Negre que serveix a Castillo, tot sol. L’Olímpic va seguir controlant la pilota, fins al minut 44, quan una lesió de Borja Campillo deixà amb 10 jugadors l’equip local els últims minuts del primer temps. Moments on el Voltregà va pressionar amb intensitat, fins que un contraatac d’Estivi i la finalització de Castillo van col·locar el 2 a 0 al temps afegit. El col·legiat sabadellenc Mas López va xiular el final de la primer part a continuació, després d’una exhibició amb control i solvència de l’equip garriguenc.

Lluís Gendra va substituir Campillo a la mitja part, i l’Olímpic va tornar a controlar el joc sense problemes. Al minut 50 Àlex Castillo va anotar el 3 a 0, hattrick pel jugador local que aconsegueix el seu primer triplet de la temporada. Per precaució, i davant les molèsties d’alguns jugadors, Toni Cruz va donar entrada al minut 55 a Gerard Mas, Ivan Reyes “Xino” i Zeus Pol per Jordi Riu, Andreu Reyes i Àlex Castillo. Les rotacions es van completar al minut 62 amb la retirada de Josep Negre per Carles Ciurans, que debutava amb el primer equip de l’Olímpic. El Voltregà, incapaç de capgirar la truita, va aplicar més duresa a l’enfrontament i va acabar amb expulsió per doble targeta groga al 67 de Jordi Benavente. Una superioritat que durà fins el minut 72 quan Jordi Sola es retirà per precaució davant unes molèsties a la zona engonal. L’exhibició culminà al 81 amb una jugada personal de Carles Ciurans que arribà amb la pilota a la frontal, cedí l’esfèric a de Zeus qui assistí a David Granados per anotar el 4 a 0 definitiu.

Tres punts per l’Olímpic que el situen primer. Això sí, Toni Cruz és prudent: “El nostre objectiu és la part alta de la classificació, però ara no mirem pas l’ascens. Hem d’anar partit a partit perquè la competició serà llarga”. La propera cita per l’equip de la Garriga serà diumenge 6 a un quart d’una del migdia al camp del Caldes de Montbui, on s’espera seguir amb aquesta bona ratxa de resultats.

Jordi Roig – Comunicació CF Olímpic la Garriga

Article anteriorEntrem a l’octubre en un context meteorològic de canvi
Article següentComunicat del PSC la Garriga sobre la situació de la SATI
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.