La FUMH inaugura curs 2013-2014 el proper 1 d’octubre

0
FUMH invitació_2013_01

En l’any del seu desè aniversari, la Fundació Universitària Martí l’Humà torna amb energies renovades i noves propostes que es donaran a conèixer el proper dimarts dia 1 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda, al teatre El Patronat de la Garriga. L’alcaldessa Meritxell Budó, patrona de la FUMH, presidirà l’acte inaugural del curs, que comptarà amb una conferència del Dr. Xavier Castellsagué, investigador del Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer (Institut Català d’Oncologia), sota el títol La incidència en el càncer del virus del papil·loma humà. Estat de la qüestió.

Durant aquest tradicional acte inaugural, la Fundació Universitària Martí l’Humà lliurarà al Dr. Artur Domínguez un reconeixement pels molts anys de dedicació en favor de la salut dels ciutadans de la Garriga, i en acabat, Anna Esquius i Clàudia González, de l’Aula de Música Moderna i Tradicional, oferiran una actuació de guitarra i veu als assistents on interpretaran Dream a little dream of me, de The mama’s & the papa’s; Life for rent, de Dido; i We are the world, de Michael Jackson.

Article anteriorExposició d’art globalista de Maruchi Ripoll a la Garriga de la mà de la FUMH i del Reial Cercle Artístic de Barcelona
Article següentMassa diferents per ser comparats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.