Exposició d’art globalista de Maruchi Ripoll a la Garriga de la mà de la FUMH i del Reial Cercle Artístic de Barcelona

0
thumb 0140-ATG 0143

Divendres dia 20 va tenir lloc la inauguració de l’exposició “A través del temps” de pintura Globalista. Un estil que emergeix de la mà de l’artista Maruchi Ripoll, que el pròxim 14 d’octubre iniciarà un curs a la Fundació Universitària Martí l’Humà. Més de 60 obres d’olis i aquarel·la, formen la col·lecció exposada al Gran Hotel Balneari Blancafort, que romandrà oberta al públic fins el 20 d’octubre.

A la inauguració  hi van assistir més de 170 persones, entre les quals els alcaldes Meritxell Budó, de la Garriga, i Francesc Colomé, de les Franqueses. En representació del govern de la Generalitat hi va assistir el Sr. Oriol Lázaro, cap de gabinet de la Vicepresidenta, Sra. Joana Ortega.

Santigo Cucurella, director de la FUMH, va obrir l’acte; Josep Maria Cadena, que com a crític d’art que segueix l’obra de l’artista des dels seus inicis, va explicar les característiques d’aquest nou “isme” i va fer una aproximació a la figura artística de Maruchi Ripoll, i la professora Anna González va fer la presentació del curs. Acte seguit, la Sra. Budó va declarar inaugurada l’exposició.

En acabar el sopar van prendre la paraula la Sra. Marta Ferrusola, incondicional seguidora de l’artista i el Sr. Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Els cursos oberts, teòrics i pràctics, de l’Escola Globalista es faran a  Can Ramos, Centre Pilot de Suport a la Innovació de la FUMH, amb la col·laboració de Universitat Autònoma de Barcelona.

Article anteriorPer què la Garriga no exerceix la sobirania fiscal?
Article següentLa FUMH inaugura curs 2013-2014 el proper 1 d’octubre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.