La FUMH torna a Caldes de Montbui de la mà de New Horizons

0
118

La Fundació Universitària Martí l’Humà i New Horizons han arribat a un acord de col·laboració acadèmica i logística segons el qual la FUMH traslladarà a Caldes de Montbui part de la seva oferta formativa a partir del 21 d’octubre vinent. Inicialment la formació serà en els àmbits de la salut, l’empresa i l’aprenentatge d’idiomes. La FUMH, que ja havia treballat a Caldes d’acord amb l’Ajuntament, ara ho farà en col·laboració amb New Horizons, un centre d’idiomes, ubicat al centre de la vila, que des de fa 27 anys s’ha dedicat a l’ensenyament de llengües estrangeres com a element fonamental de la relació intercultural entre els pobles. Han signat el conveni (fotografies) els respectius directors d’ambdós centres, la Sra. Francina Torres, per New Horizons i el Sr. Santiago Cucurella, en representació de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

FUMH

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.