La FUMH torna a Caldes de Montbui de la mà de New Horizons

0
2013-09-09 01.05.22

La Fundació Universitària Martí l’Humà i New Horizons han arribat a un acord de col·laboració acadèmica i logística segons el qual la FUMH traslladarà a Caldes de Montbui part de la seva oferta formativa a partir del 21 d’octubre vinent. Inicialment la formació serà en els àmbits de la salut, l’empresa i l’aprenentatge d’idiomes. La FUMH, que ja havia treballat a Caldes d’acord amb l’Ajuntament, ara ho farà en col·laboració amb New Horizons, un centre d’idiomes, ubicat al centre de la vila, que des de fa 27 anys s’ha dedicat a l’ensenyament de llengües estrangeres com a element fonamental de la relació intercultural entre els pobles. Han signat el conveni (fotografies) els respectius directors d’ambdós centres, la Sra. Francina Torres, per New Horizons i el Sr. Santiago Cucurella, en representació de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

FUMH

Article anteriorProjecció d’un documental sobre Joan Sales, aquest dissabte a l’Auditori
Article següentAlumnes de l’IES Vil·la Romana valoren a TV3 els canvis en l’edat legal dels joves
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.