Aquest dissabte, Corre-Birres Històric a la Garriga

0
125

La Bordalla, Assemblea de Joves de la Garriga, té una proposta d’allò més original per aquest proper dissabte 21 de setembre. Es tracta d’un “Corre-Birres Històric” a preus populars que transcorrerà per sis llocs emblemàtics del poble on sis ponents diferents explicaran curiositats del lloc en qüestió, tot plegat acompanyat d’una bona cervesa.

El preu del Corre-Birres Històric és de tan sols 6 euros, més 1 euro addicional voluntari per col·laborar amb la campanya #SOSAlhambra, i s’iniciarà a la plaça de l’Església a les sis de la tarda. Els sis ponents que intervindran a cada parada són: Josep Maria Miró, Xavier Boixader, Israel Molinero, Fina Tuneu, Misael Alerm i Joan Hernandes. Sens dubte, una alternativa ben curiosa per aquest cap de setmana!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.