Aquest dissabte, Corre-Birres Històric a la Garriga

0
Bordalla birres_històric

La Bordalla, Assemblea de Joves de la Garriga, té una proposta d’allò més original per aquest proper dissabte 21 de setembre. Es tracta d’un “Corre-Birres Històric” a preus populars que transcorrerà per sis llocs emblemàtics del poble on sis ponents diferents explicaran curiositats del lloc en qüestió, tot plegat acompanyat d’una bona cervesa.

El preu del Corre-Birres Històric és de tan sols 6 euros, més 1 euro addicional voluntari per col·laborar amb la campanya #SOSAlhambra, i s’iniciarà a la plaça de l’Església a les sis de la tarda. Els sis ponents que intervindran a cada parada són: Josep Maria Miró, Xavier Boixader, Israel Molinero, Fina Tuneu, Misael Alerm i Joan Hernandes. Sens dubte, una alternativa ben curiosa per aquest cap de setmana!

Article anteriorObres inèdites de Ramon Dameson a la Fundació Maurí
Article següentProjecció d’un documental sobre Joan Sales, aquest dissabte a l’Auditori
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.