Bona acollida de la verema popular del cap de setmana

0
119

El proppassat dissabte dia 14 de setembre una setantena de persones es varen reunir a la vinya de Miquel Fortuny per gaudir d’una verema popular organitzada pel Consistori de la Garriga en el marc del projecte La Garriga Rural.

Durant la jornada, els participants varen poder sentir les explicacions de l’historiador Jordi Llimargas i degustar l’esmorzar preparat per Pep Salsetes, alhora que, qui volia, podia aixafar raïm i endur-se una ampolla de most cap a casa.

L’Ajuntament de la Garriga ha manifestat públicament l’agraïment per la col·laboració de l’amo de la vinya per fer possible que l’activitat es dugués a terme.

Verema 02

Verema 03

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.