La Botiga al Carrer dóna vida a la Garriga

0
144

Després d’haver-se hagut d’ajornar a causa de la pluja la VII edició de la Botiga al Carrer que organitza l’ASIC prevista pel dia 8 de setembre, ahir diumenge es va poder fer amb normalitat i més de cinquanta comerços membres de l’esmentada associació varen sortir al carrer per oferir els seus productes a la gran quantitat de gent de la Garriga i de fora que s’hi va apropar.

Però la Botiga al Carrer no té únicament una vessant comercial, sinó que també en té una altra, de molt important, i que és la solidària. En aquest sentit, enguany l’entitat convidada ha estat el Cineclub la Garriga, que fa mesos que ha endegat la campanya SOS Alhambra per tal de garantir la viabilitat del cinema de la Garriga i, a més, s’han recaptat aliments i diners en benefici de Càritas Parroquial. A tal efecte, comerciants de l’ASIC varen fer un ball preparat per l’escola de Dansa Tukupracum per incentivar les donacions.

I tot plegat, amenitzat amb activitats infantils i actuacions insòlites.

Fotografies: ASIC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.