La circulació del carrer de Sant Ramon recupera el sentit únic

0
thumb sant ramon

El carrer de Sant Ramon, que connecta els carrers Calàbria i Cardedeu, recuperarà el sentit únic de circulació que tenia abans del darrer canvi, és a dir, del carrer Calàbria al carrer Cardedeu, a partir d’avui 16 de setembre.

Segons informa l’Ajuntament de la Garriga a la seva pàgina web, “L’actuació, que arriba després de diverses trobades amb veïns, pretén reduir el flux de vehicles que passen per Can Xic Corder i, d’aquesta manera, millorar la seguretat per a la zona. 

El carrer Can Xic Corder és un carrer molt estret on hi conviuen veïns, vianants, trànsit de vehicles i aparcament, i on un volum de trànsit massa elevat fa difícil mantenir l’equilibri i la seguretat de les persones”.

Fotografia: Carrer de Sant Ramon el darrer Copus.

Article anteriorLa Botiga al Carrer dóna vida a la Garriga
Article següentNo caldrà patir per la pluja aquesta setmana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.