Avis centenaris a l’Asil Hospital

0
thumb amadeu bona

L’Asil Hospital de la Garriga va celebrar el passat 13 de setembre els cent anys de la resident Anna Castells Altariba (a la fotografia inferior), i els 105 del resident Amadeu Benedicto Mas (a la fotografia de capçalera, amb la seva dona).

Ambdós garriguencs van ser distingits amb la medalla commemorativa de la Generalitat de Catalunya, que els va ser lliurada per la Sra. Carme Canela, directora del Serveis Territorials del Departament de Benestar i Família de la Generalitat, acompanyada per l’alcaldessa Meritxell Budó, la qual els va obsequiar amb un ram de flors en nom de l’Ajuntament.

L’Anna Castells, nascuda a Capellades l’any 1903, va treballar de mestra a l’escola Virtèlia de Barcelona, on va viure fins que va quedar vídua. Mare de 5 fills, la seva família la defineix com “una dona molt culta, que llegeix cada dia el diari i que fa meravelles amb ganxet”.

L’Amadeu Bendicto, veí de la Garriga des de fa 55 anys, va néixer l’any 1908 a Barcelona. Químic de professió, es va dedicar a l’indústria del tractament de pells. Després de la Guerra Civil Epsanyola, va ser retingut a un camp de concentració a Burgos on, segons explica la família, ‘va estar a punt de morir’. Casat amb Lola Anglada (al seu costat a la fotografia), és pare de 3 fills i des de fa 4 anys viu a l’Asil Hospital de la Garriga.

anna castells_bona

Fotografia: OAMC

Article anteriorVisita de la Consellera de Benestar i Família a Autisme la Garriga
Article següentS’inaugura l’ampliació del rocòdrom de Can Violí
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.