Visita de la Consellera de Benestar i Família a Autisme la Garriga

0
thumb consellera benestar

Divendres 6  de setembre, la Hble. Sra. Neus Munté, Consellera de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, acompanyada de la Sra. Carmela Fortuny, Directora General de l’ICASS (L’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials),  va realitzar una visita a Autisme la Garriga. A l’acte, que va durar una hora aproximadament, també hi van ser presents l’alcaldessa de la Garriga, Sra. Meritxell Budó, els regidors Juliet Grau i Joan Esteban, així com de Marta Roca, Presidenta d’APAFAC, Ramon Mañà, President d’ASEPAC, Joan Cruells, Director General d’APAFAC i ASEPAC i altres membres del quadre directiu així com una nodrida representació de pares de l’associació.

Després de la trobada inicial amb la representació de pares a la Llar Cottet, es va fer una visita guiada de la comitiva a la residència, així com per presenciar algunes de les activitats que es duen a terme. D’aquesta manera, es va poder veure in situ el taller de paper, la manipulació de paper reciclat, el taller de teixits, el de l’agricultura ecològica per, finalitzar amb una visita  al piscina.

Les autoritats van cloure la visita després se signar el llibre de visites i de rebre un seguit de documentació de la institució. Tant la Consellera com la directora de l’ICASS van marxat remarcant la gran tasca que està duent a terme tot l’equip d’Autisme la Garriga així com la labor de suport i total vinculació dels pares.

Article anteriorLa societat ha parlat
Article següentAvis centenaris a l’Asil Hospital
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.