Preludi d’un 11 de setembre històric

0
11S2013 02

El pavelló de Can Noguera va acollit ahir a la nit una nova festa del catalanisme amb un nou Aplec Sardanista i la ja tradicional Marxa de Torxes i l’ofrena floral a la Senyera. Va costar trobar aparcament pels volts del centre esportiu, doncs una gran multitud va ser la que es va congregar ahir, deu de setembre, per compartir amb amics i coneguts l’estima a les tradicions del país.

Entre llamps i trons que anunciaven forta tempesta, moltes varen ser les entitats que varen participar a l’ofrena floral i molta la gent que les aplaudia des la graderia del pavelló. Reflex de la realitat que viu Catalunya, les estelades van fer acte de presència durant tota la jornada i, després de cantar Els Segadors, els crits d’independència es varen desfermar entre els assistents. Així ho vaticinava Albert Benzekry, en nom d’Òmnium Cultural, en la lectura del Manifest: el poble de Catalunya vol democràcia. Vol votar. Vol llibertat.

Tot plegat, però, va ser una petita avantsala del que avui, Diada Nacional de Catalunya, es viurà arreu del país: una cadena humana de més de 400 quilòmetres per reclamar amb veu ferma i pacífica la independència. La Garriga, sens dubte, hi serà present.

10S2013 05

10S2013 04

10S2013 02

10S2013 06

10S2013 03

10S2013 01

Article anteriorS’apropa la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Article següentLa Garriga es buida per participar a la Via Catalana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.