S’apropa la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

0
113

Un any més la Garriga se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que sota el lema “Aire net – Fes el pas!” promou la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de  cercar noves formes de mobilitat més enllà del cotxe particular que avancin cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

Aquesta campanya, que es fa a nivell de tota Catalunya, començarà el dia 22 de setembre i finalitzarà el dia 29 del mateix mes, i a la Garriga l’Ajuntament ha organitzat dues activitats:

– Els dies 24 i 26 de setembre, de 16 a 18 hores i de 18 a 20 hores, es faran cursos de conducció eficient que, amb el suport de l’Institut Català d’Energia, s’ensenyarà com canviar els hàbits per aconseguir una conducció més eficient i sostenible, que consumeixi el mínim de combustible. Les inscripcions als cursos es poden fer a través del telèfon 93 860 52 91 (Àrea de Medi Ambient) i al correu mromo@ajlagarriga.cat. Les places són limitades.

– Diumenge 22, a les 11 del matí, es farà una bicicletada popular amb la col·laboració del Club Ciclilsta de la Garriga,  que sortirà del passeig Doctor Vich i finalitzarà al parc dels Pinetons, on hi haurà un espectacle d’animació infantil amb Pep López. Durant la sortida es repartiran obsequis entre les persones participants, que rebran un clauer i una matrícula per a bicicleta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.