S’apropa la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

0
thumb cartell mobilitat 10

Un any més la Garriga se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que sota el lema “Aire net – Fes el pas!” promou la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de  cercar noves formes de mobilitat més enllà del cotxe particular que avancin cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

Aquesta campanya, que es fa a nivell de tota Catalunya, començarà el dia 22 de setembre i finalitzarà el dia 29 del mateix mes, i a la Garriga l’Ajuntament ha organitzat dues activitats:

– Els dies 24 i 26 de setembre, de 16 a 18 hores i de 18 a 20 hores, es faran cursos de conducció eficient que, amb el suport de l’Institut Català d’Energia, s’ensenyarà com canviar els hàbits per aconseguir una conducció més eficient i sostenible, que consumeixi el mínim de combustible. Les inscripcions als cursos es poden fer a través del telèfon 93 860 52 91 (Àrea de Medi Ambient) i al correu mromo@ajlagarriga.cat. Les places són limitades.

– Diumenge 22, a les 11 del matí, es farà una bicicletada popular amb la col·laboració del Club Ciclilsta de la Garriga,  que sortirà del passeig Doctor Vich i finalitzarà al parc dels Pinetons, on hi haurà un espectacle d’animació infantil amb Pep López. Durant la sortida es repartiran obsequis entre les persones participants, que rebran un clauer i una matrícula per a bicicleta.

Article anteriorEl 57è Aplec de la Sardana es farà al pavelló de Can Noguera
Article següentPreludi d’un 11 de setembre històric
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.