Verema popular, el 14 de setembre

0
thumb vinya2

En el marc del projecte La Garriga Rural, el proper dissabte 14 de setembre s’organitzarà una verema popular. L’activitat brindarà a les persones participants l’oportunitat de participar en una verema, concretament, la que es farà a la vinya de Miquel Fortuny, veí de la Garriga.

L’activitat, adreçada a un públic familiar, començarà a les 9 del matí al Centre de Visitants, des d’on es caminarà fins a la vinya centenària, situada a la vora de la Doma. Un cop allà, tothom que ho vulgui podrà donar un cop de mà en la verema i, per això, es recomana als participants que portin una galleda per cada dues persones (on dipositar el raïm), unes tisores de poda i uns guants de jardineria.

Un cop feta la feina, hi haurà un esmorzar a càrrec de Pep Salsetes, que recrearà els plats tradicionals propis dels treballs al camp. Alhora, el públic gaudirà de les explicacions de l’historiador Jordi Llimargas, que parlarà de la importància de la vinya a la Garriga, tant des d’un punt de vista social, econòmic com paisatgístic. Finalment, les persones que ho vulguin podran aixafar raïm i, alhora, endur-se una ampolla de most (caldrà que portin una ampolla buida de casa per família).

Per participar a la verema popular cal fer una inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Les inscripcions (totalment gratuïtes) es poden fer al correu patrimoni@ajlagarriga.cat i també al telèfon 93 860 50 50 (extensió 1321 – Àrea de Patrimoni).

Més informació a www.visitalagarriga.cat

Text i fotografia: OAMC

Article anteriorSolidaritat demana a CiU i ERC que compleixin el compromís de convocar el referèndum d’independència el 2014 ‘sí o sí’
Article següentPrevisió del temps a la Garriga i per la Diada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.