Propera inauguració de la mostra d’art “L’art ens farà lliures”

0
thumb LART ENS FARÀ LLIURES cartell

La Sala d’Art Andreu Dameson de la Garriga acollirà del 8 al 29 de setembre una mostra d’art contemporani titulada L’art ens farà lliures, un recull d’obres d’artistes tant destacats com Antoni Tàpies, Joan Brossa, Xavier Nogués, Joan Ponç, Perejaume, Josep Guinovart, Antoni Clavé, Francesc Guitart, Manel Viusà,Vicenç Viaplana, Josep Plandiura, Francesc Fornells-Pla, Conxa Sisquella, Josep Vernis, Jordi Sarrate, Jaume Rodri, Josep Ricart, Montserrat Sabi i Josep Comes Busquets, que l’escultor i coordinador de l’exposició, Jaume Rodri, defineix així:

“Un conjunt variat de peces de ben diversos artistes que han estat i són al costat d’aquest esdevenir esperançador del nostre poble i que han maldat per fer-hi costat sempre. Arran de la vida i de la lluita. La cultura té una perennitat superior a la política, molt sovint. Es pot oblidar i s’oblida qui manava a Catalunya quan Mn. Cinto escrivia l’Emigrant, per posar un exemple. El que mai restarà en l’oblit són els versos del poeta de Folgueroles. L’art poètic o artístic porta en les seves entranyes, si és art, l’única perennitat possible, més ençà dels déus de l’Olimp. En el llistat no hi ha hagut cap altre nord que el de la possibilitat pràctica de recollir les obres exposades. Podrien ser altres noms i altres treballs. Tant se val. No anem escasos de valors.

Aquesta vol ser la meva col·laboració per magnificar la Diada d’un any on les cadenes de  sempre han estat canviades per una encaixada de mans de més de 400 kilòmetres, d’un cap a l’altre de la nostra terra”.

L’exposició s’inaugurarà el proper diumenge 8 de setembre a les 12h, i està organitzada per l’Ajuntament de la Garriga amb la col·laboració de la Fundació Maurí, de l’ANC de la Garriga, d’Òmnium Cultural i de la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella

Article anteriorDiada Nacional de Catalunya a la Garriga, amb Isabel-Clara Simó
Article següentEl càsting per a participar en els proper Pastorets, diumenge 8
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.