606 garriguencs participaran a la Via Catalana amb l’ANC

0
thumb ANC LG logo web

L’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga ha omplert 11 autocars amb 606 garriguencs que participaran a la Via Catalana per la independència el proper 11 de setembre. D’aquests, 476 en 9 autocars aniran al tram 678 de Figueres mentre que els 112 restants (en dos autocars) aniran al tram 36 de les terres de l’Ebre, zona que necessita més mobilització. A més, molts garriguencs participaran a la via mitjançant vehicle propi en diferents punts de la cadena a part dels dos trams esmentats.

thumb SAMARRETA ANCEl color groc és el que s’ha triat com a color predominant de la Via Catalana i per aquest motiu, l’ANC la Garriga ha venut 700 samarretes grogues amb un disseny propi que ha convertit el campanar de la Garriga -símbol de la Garriga- en una al·legoria de l’estelada i que ha estat dissenyat pel garriguenc Xavier Cucurella.

En tercer lloc, l’ANC la Garriga participarà i co organitza conjuntament amb Òmnium Cultural en l’acte d’homenatge a la Senyera que es du a terme durant l’Aplec de la Sardana que organitza l’Agrupació Sardanista la Garriga. Concretament, l’ANC la Garriga és qui s’encarregarà del passadís de torxes per on passaran les entitats i els partits polítics que realitzin l’ofrena floral durant l’aplec. Alhora, durant el transcurs de l’aplec, s’interpretarà la sardana “La Santa Espina” que es pretén que esdevingui un preludi de la cadena en format sardana, i sigui ballada pel major nombre de persones possible.

L’ANC la Garriga no disposa de més places disponibles d’autocar però recomana i insta a tota la població a mobilitzar-se, inscriure’s i participar a la via Catalana, sobretot a les Terres de l’Ebre per tal d’aconseguir, quan abans millor, la independència del nostre país.

En els enllaços que segueixen hi podeu trobar informació interessant sobre la propera Diada.

Article anteriorPren-la-hi
Article següentTot a punt pel 57è Aplec de la Sardana
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.