Una primera setmana de setembre força estable

0
Marti Oliveras_01

El passat mes d’agost l’hem de qualificar de sec, pel que fa a les precipitacions, a gran part del país, i en especial a la nostra zona, doncs aquesta ha sigut molt escassa i clarament per sota de la mitjana. Les temperatures han resultat força normals, per damunt de la mitjana climàtica. Properament podreu trobar més informació sobre el què ha donat de sí l’agost al següent enllaç: www.meteogarriga.blogspot.com.

Aquest primer dilluns del mes, ha començat amb un cel força enteranyinat per bandes de núvols alts i una temperatura mínima de 17ºC. Fresca, doncs, a primera hora.

Tot sembla indicar, que durant gran part de la setmana no hi haurà canvis importants. Les temperatures seguiran sent força altes a migdia i fresques de nit. Tot i la presència d’alguns núvols, sembla que aquests seran poc importants i, per tant, no s’esperen precipitacions a la Garriga, almenys fins divendres. Parlàvem d’estabilitat durant gran part de la setmana, però cal tenir en compte el següent:

La inestabilitat augmentarà a partir de divendres i durant el cap de setmana a Catalunya. Així, les pluges podrien afectar-nos d’una forma més general i abundant en el conjunt del territori català. Tindríem, doncs, el primer episodi de pluges tan típiques a casa nostra per aquestes dates.

Amb la possible arribada d’aquestes precipitacions, el termòmetre recularia força i ens indicaria així la poca vida que li queda a aquest estiu que estem a punt de tancar.

Seguirem de ben a prop l’actualització dels models i veurem, doncs, si s’acaben confirmant els pronòstics de pluja de cara al proper cap de setmana.

@GarrigaMeteo

30-5-12

Article anteriorLa 1a Marxa per l’Educació Pública passa per la Garriga
Article següentJa és aquí la XV Mostra de Cinema de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.