La Garriga Digital

Una Diada que ha de ser massiva

Omnium logo_gran

La Secció local d’Òmnium Cultural de la Garriga fa una crida a la participació ciutadana en tots els actes convocats amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, especialment a la Via Catalana, la cadena humana que ha d’unir tot el país i que ha de mostrar al món la voluntat de la majoria de ciutadans d’aquest país de viure en llibertat. Un acte convocat per la pròpia societat civil a través de l’Assemblea Nacional Catalana.

A més, convidem a totes les entitats de la Garriga a participar a l’ofrena floral a la senyera que tindrà lloc el 10 de setembre, a les dotze de la nit, a la pista núm. 1, en el transcurs de l’Aplec Sardanista. Totes les entitats que vulguin fer la seva ofrena cal que es posin en contacte amb nosaltres a l’adreça: lagarriga@omnium.cat

Enguany aquest acte simbòlic és encara més important i reivindicatiu ja que s’emmarca en unes dates històriques: els 300 anys del Tractat d’Utrecht (1713) i del fatídic 11 de setembre de 1714, on Catalunya va perdre les seves llibertats en mans de les tropes borbòniques. A més, la situació és insostenible econòmicament, culturalment, lingüísticament i socialment. I és per aquest motiu que cridem a sortir al carrer i a totes les entitats garriguenques, TOTES, i a portar un ram de flors simbòlic per la llibertat col·lectiva del poble català.

Òmnium Cultural la Garriga

Exit mobile version