Una Diada que ha de ser massiva

0
Omnium logo_gran

La Secció local d’Òmnium Cultural de la Garriga fa una crida a la participació ciutadana en tots els actes convocats amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, especialment a la Via Catalana, la cadena humana que ha d’unir tot el país i que ha de mostrar al món la voluntat de la majoria de ciutadans d’aquest país de viure en llibertat. Un acte convocat per la pròpia societat civil a través de l’Assemblea Nacional Catalana.

A més, convidem a totes les entitats de la Garriga a participar a l’ofrena floral a la senyera que tindrà lloc el 10 de setembre, a les dotze de la nit, a la pista núm. 1, en el transcurs de l’Aplec Sardanista. Totes les entitats que vulguin fer la seva ofrena cal que es posin en contacte amb nosaltres a l’adreça: lagarriga@omnium.cat

Enguany aquest acte simbòlic és encara més important i reivindicatiu ja que s’emmarca en unes dates històriques: els 300 anys del Tractat d’Utrecht (1713) i del fatídic 11 de setembre de 1714, on Catalunya va perdre les seves llibertats en mans de les tropes borbòniques. A més, la situació és insostenible econòmicament, culturalment, lingüísticament i socialment. I és per aquest motiu que cridem a sortir al carrer i a totes les entitats garriguenques, TOTES, i a portar un ram de flors simbòlic per la llibertat col·lectiva del poble català.

Òmnium Cultural la Garriga

Article anterior7 anys de Botiga al Carrer!
Article següentCristina, el meu pare no pot abdicar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.