7 anys de Botiga al Carrer!

0
136

Novament, els comerços associats a l’ASIC volem que el diumenge 8 de setembre sigui un dia especial per a tothom. Aquest dia hem de sortir tots al carrer… uns a passejar, altres a comprar, nosaltres a vendre i tots plegats a gaudir de les actuacions preparades.

Des de l’Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga, cada any convidem a una entitat  i, com no podia ser d’altra manera, el Cineclub serà el nostre convidat d’enguany. A més, també farem la nostra acció solidària i tornarem a posar-nos el barret i ballarem per recaptar diners pel Banc d’Aliments.

No us ho podeu perdre! Us hi esperem!

ASIC

ANUNCI BOTIGA_2013_AMB_PROGRAMACIÓ

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.