La 1a Marxa per l’Educació Pública passa per la Garriga

0
208

Tal i com vàrem avançar a La Garriga Digital.cat dies enrere, la 1a Marxa per l’Educació Pública, que es va iniciar el passat 24 d’agost a Ribes de Freser i que acabarà el dia 31 del mateix mes a Barcelona, ha passat avui per la Garriga provinent Hostalets de Balenyà, on ha fet parada a la plaça de Can Dachs gairebé a les cinc de la tarda, per continuar direcció Granollers.

Aquesta marxa està organitzada per l’Assemblea Groga, que aglutina mestres, estudiants i famílies en defensa de l’educació pública i de qualitat des de l’etapa bressol fins la universitària, i pretén posar de manifest “la creixent i implacable precarització, mercantilització i privatització de l’educació pública i les greus conseqüències que aquest fet comporta a diferents nivells.

És per això que el seu objectiu principal és assolir una educació pública sense retallades, en català, inclusiva, democràtica, lacia i del poble.

Fotografia de Laia Alzina (Twitter)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.