Ciutadans denuncia l’aparició de pintades ofensives contra el partit a la Garriga

0
Ciutadans LG_logo

C’s denuncia que les pintades van més enllà de la llibertat d’expressió, la correcta convivència i el respecte a la diversitat de pensament.

Després de l’aparició de pintades ofensives aparegudes aquests últims dies a alguns carrers cèntrics de la Garriga en contra de Ciutadans (C’s) i, en concret, fent referència al president del partit i veí de la localitat, l’agrupació de C’s del municipi ha presentat una instància (que podeu veure aquí) a l’Ajuntament per tal que es duguin a terme les tasques de neteja d’aquest acte vandàlic.

Aquestes pintades, a banda d’afectar les parets d’una propietat privada que no disposa de cap tipus d’autorització per tenir pintades d’aquest tipus, van més enllà de la llibertat d’expressió, la correcta convivència i el respecte a la diversitat de pensament. Alhora, aquesta injuria de manera directa i gratuïta al president del partit i pretén crear un missatge negatiu cap a les idees de C’s.

Ciutadans la Garriga

Ciutadans -_Pintada_a_La_Garriga

Article anteriorAquest divendres, el cinema surt al carrer
Article següentÀlex Valiente: “El govern va agafar la proposta del PSC de l’any anterior i la va encabir als pressupostos”
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.