Ciutadans denuncia l’aparició de pintades ofensives contra el partit a la Garriga

0
159

C’s denuncia que les pintades van més enllà de la llibertat d’expressió, la correcta convivència i el respecte a la diversitat de pensament.

Després de l’aparició de pintades ofensives aparegudes aquests últims dies a alguns carrers cèntrics de la Garriga en contra de Ciutadans (C’s) i, en concret, fent referència al president del partit i veí de la localitat, l’agrupació de C’s del municipi ha presentat una instància (que podeu veure aquí) a l’Ajuntament per tal que es duguin a terme les tasques de neteja d’aquest acte vandàlic.

Aquestes pintades, a banda d’afectar les parets d’una propietat privada que no disposa de cap tipus d’autorització per tenir pintades d’aquest tipus, van més enllà de la llibertat d’expressió, la correcta convivència i el respecte a la diversitat de pensament. Alhora, aquesta injuria de manera directa i gratuïta al president del partit i pretén crear un missatge negatiu cap a les idees de C’s.

Ciutadans la Garriga

Ciutadans -_Pintada_a_La_Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.