Accident mortal a la C17 a l’alçada de la Garriga

0
169

Ahir dijous 15 d’agost, poc abans de les nou del vespre, un cotxe que circulava per l’autovia C17 va patir un accident al quilòmetre 31, a l’alçada de l’entrada nord de la Garriga, que va ocasionar la mort d’una de les tres ocupants dels vehicle, de 23 anys, i ferides greus a les dues restants.

A falta de que els Mossos d’Esquadra aclareixin les causes de l’accident, tot apunta a que un gos es va creuar davant del cotxe, fet que va ocasionar que aquest xoqués contra les tanques de protecció de l’autovia i que es precipités des d’una alçada d’uns quinze metres al riu Congost.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.