C’s considera un circ l’espectacle dut a terme per l’Ajuntament amb la bandera española

0
thumb Ciutadans LG logo

Respecte el fet que l’equip de govern de la Garriga va penjar només durant  30 segons la bandera espanyola per demostrar que van complir amb el requeriment de la delegada del govern Llanos de Luna, per a què s’apliqués la llei de banderes, el portaveu de C’s a laGarriga, Ángel Guillén denuncia que després, quan ja tenien la foto,  l’Ajuntament la va treure i critica que “després de demanar explicacions via Twitter a l’alcaldessa Sra. Budó i al Primer Tinent d’Alcalde, Sr. Perales, em van respondre hores més tard eludint la pregunta i contestant ambiguament”.

Guillén ha lamentat “el silenci informatiu d’aquest acte per part dels canals informatius de l’Ajuntament” a més de la “falta de resposta de la resta de forces polítiques municipals”. També apunta que “deia el President Tarradellas que en política es pot fer de tot menys el ridícul, i la Sra. Budó i el Sr. Perales amb aquest número de posar i treure la bandera espanyola ho han fet amb escreix”.

thumb FOTO BANDERES AJUNTAMENT LA GARRIGA 31 JULIOLL’agrupació de C’s de la Garriga ve denunciant des de fa mesos l’ús partidista que fa l’equip de govern de l’edifici que alberga la Casa Consistorial per a la propaganda d’actes independentistes no dubtant a decorar-la amb banderes estelades. A més, Guillén ha mostrat la seva preocupació per les recurrents mocions de caràcter independentista que ple rere ple són presentades i aprovades: “Sembla que la principal preocupació d’aquest govern municipal és fer creure que el total de la població del poble està a favor de la independència apropiant-se del nom del municipi de forma partidista”.

Finalment, Guillén ha afegit que “el govern municipal porta un any en què sembla més entestat a convertir la Garriga en una casa de colònies per a independentistes que en un municipi normal i corrent per al gaudi dels seus ciutadans, sent greu que per a això s’utilitzi en alguns casos finançament públic”.

Segueixnos a Twitter: @Cs_LaGarriga

Segueix-nos a Facebook: http://www.facebook.com/CiutadansLaGarriga

Article anteriorGaleria fotogràfica de Festa Major 2013 (Meritxell Soler)
Article següentAccident mortal a la C17 a l’alçada de la Garriga
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.