Per Festa Major també pots anar al teatre

0
Compte amb_el_conte_01

La Festa Major que ha començat avui dijous tindrà, entre la seva multitud d’activitats, dues obres de teatre ben diverses i destinades a tot tipus de públic. Es tracta de “Compte amb el conte”, dirigida pel garriguenc Joan Monells, i de “Mareig”, de Nats Teatre, un espectacle escrit per Jordi Sànchez, actor i guionista de Plats Bruts i La que se avecina.

L’obra Compte amb el conte tindrà lloc demà divendres, a les 12 del migdia al Patronat, a mans del grup de teatre Els Dofins, format per persones amb discapacitats psíquiques i físiques, mentre que Mareig serà dissabte a les sis de la tarda, també al teatre de la Garriga.

Tot seguit podeu llegir les sinopsis d’ambues obres:

Sinopsi de “Compte amb el conte”:

Una jove parella, en Manel i l’Anna, ha hagut de fugir del seu poble a causa de mentir als seus habitants. Ara han de refer la seva vida en una casa abandonada al mig del bosc. La sorpresa serà quan coneixen a set nois i noies que els han abandonat.

Aleshores la seva vida farà un tomb inesperat.

Aquest és el primer projecte del Grup de Teatre “ELS DOFINS” pensat per a tots els públics. Des dels més petits als més grans i especialment fent incidència als més joves. L’entitat “El Pati Mòbil” ens ha encarregat aquest projecte per fer per “públic familiar” i també per portar-lo a diversos centres educatius de primària per poder treballar-lo amb els alumnes del tercer cicle de Primària. Per ajudar en la tasca educativa adjuntem al professorat una guia pedagògica per treballar diversos aspectes de l’espectacle, tan a nivell de valors com de llengua, ciències, expressions…

Sinopsi i context de “Mareig”:

Es tracta d’una obra fresca, molt divertida i estiuenca. Els membres de la tripulació del creuer Costa-Mallorca ens expliquen les aventures de diversos passatgers que van protagonitzar una situació molt peculiar l’estiu de l’any 1984.

Us presentarem a la família d’en Manel , la seva dona, la Carme , les tietes solteres i en Llúís, un nou veí de l’escala. A en Joan ,estudiant de periodisme i la Manoli una venedora de “gamuzas”, a la família de l´“Ángeles” i el seu convidat especial, en Tarzán i finalment a un capellà de Burgos amb els seus dos alumnes

Mareig ens parla de relacions apagades pel pas del temps, il·lusions que neixen d’una nova relació, enganys que es creen per alimentar la passió o la influencia de les persones que ens eduquen són alguns dels temes que es tracten en aquesta rocambolesca història. En el fons tots busquen el mateix, sentir-se estimats.

Es marejaran pel moviment del vaixell o, potser, pel moviment de les seves pròpies vides?. Passant una bona estona amb aquests personatges, ho descobrirem.

Article anteriorMeritxell Budó: una legislatura “sense obres de milions d’euros ni catedrals”
Article següentLes “Divinas” obren amb swing la Festa Major
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.