Ràdio Silenci emetrà en directe per Festa Major

0
Foto Gresca_Major_2012

L’emissora de ràdio de la Garriga sortirà al carrer aquesta Festa Major amb el seu programa especial “Gresca Major”, on cada dia a partir de les sis de la tarda, començant per aquest dijous, s’instal·larà a la plaça de l’Església i la plaça de Can Dachs (en dies alterns) per a recollir les activitats del matí i parlar amb els seus protagonistes mitjançant entrevistes, connexions en directe i un concurs amb premis gentilesa dels patrocinadors Hotel Balneari Blancafort i Cervesa del Montseny.

D’aquesta manera, el tret de sortida serà aquest dijous amb un programa especial previ al pregó, recollint les impressions dels garriguencs. Òbviament, tot es podrà seguir, com sempre, a través del 107.4 de la FM, la TDT i internet, a més dels canals de les xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram de Ràdio Silenci.

Amb la Gresca Major, la ràdio municipal tancarà la temporada informativa fins el setembre, amb el retorn de l’Infogar i la nova programació que presentarà, de ben segur, noves sorpreses.

Article anteriorLes Jornades Modernistes de la Garriga, una cita que es consolida
Article següentUna acció de govern amb algunes llums però també amb ombres fosques
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.