Royal Tour 360, una “filial” de Google garriguenca

0
Panoramica Royal_tour

Els garriguencs Josep Baños, Antonio Puente, Joan Torras i Lluís Jovell van crear fa tres mesos Royal Tour 360, una agència de fotografia i publicitat on-line, acreditada per la multinacional Google, i especialitzada en la creació de tours virtuals per a negocis. Són una empresa jove i en ple creixement, tot i que en el poc temps que porten ja han publicat més de 150 tours arreu de la península. La seva intenció és clara: ser el punt de referència nacional en la realització de tours virtuals per a Google. De fet, tenen contacte permanent amb la seu estatal de l’empresa nord-americana que els assessora i els deixa crear els seus productes amb total confiança fruit de la qualitat dels seus primers treballs.

Els tours virtuals, que són l’última aposta de Google dins del seu programa Business Photos, permeten als usuaris visitar, descobrir i interactuar amb l’interior dels negocis d’una forma totalment innovadora i transparent. Donar als clients potencials de les empreses l’oportunitat de veure les instal·lacions i els productes del negoci tots els dies de l’any genera un grau de confiança molt elevat. A més, la possibilitat de generar visites a la web i a la pàgina de Google Places, millora la posició de les empreses en el buscador i s’aconsegueix, d’aquesta manera, una de les millors formes de publicitat on-line pel que fa a la relació qualitat-preu.

Per altra banda, Royal Tour 360 també s’especialitza en altres vies de màrqueting on-line com el posicionament SEO, el disseny gràfic, la creació d’anuncis a traves de Google amb els Google ADwords i la correcta configuració del Google maps, per tal de fer el negoci en qüestió perfectament localitzable a traves d’Internet i dels dispositius mòbils.

Solidaris amb l’Alhambra

Recentment, s’han sumat a la campanya SOS Alhambra i han fet el tour virtual del cinema Alhambra de forma totalment gratuïta, implicant així, d’alguna manera, a Google amb la causa per salvar el cinema del nostre poble. “Vam pensar que poder veure l’interior del cinema des de qualsevol lloc ajudaria a la gent i als possibles mecenes a identificar-se amb la causa i també a aconseguir que la iniciativa traspassi les fronteres de la Garriga” va afirmar un dels components, Lluís Jovell, a La Garriga Digital.cat. Per poder donar una volta virtual pel cinema garriguenc podeu clicar aquí: http://goo.gl/maps/eqOP6.

Així mateix, també es poden visualitzar alguns dels seus treballs al seu portal web: www.royaltour360.com i tenir constància de la seva evolució a la seva pàgina de Facebook: Royal tour – Google trusted agency.

Jordi Calls

Article anteriorEl temps que ve per Festa Major
Article següentUna mica d’història…
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.