El temps que ve per Festa Major

0
Marti Oliveras_01

La mica de pluja recollida aquesta passada matinada en forma de tempesta, que ha fet refrescar clarament l’ambient durant les primeres hores d’aquest dilluns, ha servit de treva a la forta calor que estem vivint aquests dies. Així doncs, el temps d’aquesta setmana seguirà sent ben estable amb predomini del sol i de les altes temperatures. A mesura que avanci la setmana, anirem notant encara més un augment progressiu dels termòmetres, fent així que a finals de setmana i coincidint amb la Festa Major del nostre poble, la calor sigui canicular, molt intensa! De fet, es preveuen els valors màxims del que portem de temporada; parlaríem doncs d’una onada de calor que es podria allargar ben bé fins el dia 8 o 9 d’agost.

Per a tots aquells que patíeu pel temps a la Festa Major de la Garriga, dir-vos doncs, que en principi, el sol i les temperatures altes seran els únics plats protagonistes durant les noranta-sis hores dura. Sembla que de nit tampoc ens haurem d’abrigar, doncs seguirem tenint un ambient força càlid.

Informarem sobre qualsevol novetat o imprevist meteorològic, si així es presenta. 

Bona festa major! 

@GarrigaMeteo

20-12-12

Article anteriorCrisi d’humanitat i dret de decidir
Article següentRoyal Tour 360, una “filial” de Google garriguenca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.